onsdag 21 april 2010

"Sea Me"

Twilfits badkollektion 2010 är superfin. Älskar bilderna.

Här är några fina. Vill ha den rosa!





Är jättesugen på en blommig bh också. Har varit det ett tag nu, för det är så sött.

Det är inte lätt

lördag 17 april 2010

måndag 12 april 2010

Nej

Det är verkligen inte lätt att vara pigg och alert efter att först ha pluggat biologi varenda lediga timme f.r.o.m. i måndags för att sen ta en "ledig dag" på fredag, pluggat på dagen och festat hela natten på lördag och på söndag pluggat hela dagen och nu, på måndag, ska jag plugga hela dagen igen.

Känner inte peppen om man säger så.

Men efter imorgon så är det bara religonsprov kvar och det är flumm och jag har två dagar på mig att plugga så det ordnar nog sig. Och på fredag är det massor med mys hos min älskling. <3

måndag 5 april 2010

Idag suktar jag efter den här



Canon G11

Påsk!

Jag har mest pluggat tyska under ledigheten och idag ska jag börja läsa på prov. Sjukt tråkigt med biologi, men det funkar. Vad jag annars har gjort? Jadu, inte mycket. Njutit av att slippa skolan och att få ta det lugnt och sova ut. Och så har jag spelat super mario, haha. Och levt på en kost bestående av socker. Chilligt värre alltså. Förutom att jag börjar bli nervös inför biologiprovet som jag egentligen borde plugga på just nu faktiskt.

Alla andra i min ålder verkar ha festat flera dagar i rad detta lov. Ja, det är kul att festa och ja, jag är 18. Men jag känner inte peppen. Mest är det för att jag inte orkar vara bakis, för att jag måste spara pengar och för att min bästa festarkompis varken är 18 år eller hemma på ön. Så jag sparar festandet till nästa helg, som förhoppningsvis blir en rolig helg. Bortsett från att jag måste läsa på prov då med. Men som vanligt tänker jag: den dagen den sorgen.




Här har visst en kyckling kraschlandat i min bakelse. Stackarn.
Puss på påsken.