lördag 26 september 2009

Rapattack v.38 "Kissie är solariebrun"

Jo, lite underhållning. Tror jag ska ta en promenad nu. Sen hem och pimpa min halsduk och sen blir det peppning!

fredag 25 september 2009

Äppelpaj

Ja ser ni, det bakar jag idag och den ser ut att smaka gudomligt. Ska precis äta den.

Förövrigt känner jag mig lite sjuk och det är jag inte alls särskilt pepp på :( Och titta på hälsa biten av horoskopet idag. Suck.

Orkar inte komma på mera att skriva nu, så tschüss, vi hörs snart igen.

onsdag 23 september 2009

Kent

Måste få ut lite aggressioner här nu eftersom Kent absolut, absolut inte ska behöva höra dom.

AAAAAAAAAAAAGHHHHHHHHRRRRRRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
HHHHGUUUUUUUUUUUUUDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH EGWEASMTIÄBSNVAÄEVO*NÅ%ÄYCVRw^ÖORNPNIUYBYYHTN!

Vill att dom ska bli klara med nya albumet och släppa det NU!

Lady GaGa - Paparazzi

Hihi, sorri.

tisdag 22 september 2009

Dagens

dagens vill ha: en annan lärare i engelska och ett engelska prov som handlar om det vi har gått igenom i kursen.
dagens klädsel: chinos och ett grått linne jag sällan använder.
dagens frisyr: ful som attan, har (hade) smutsigt hår som är (var) lockigt på fel ställen..
dagens smink: endast mascara.
dagens låt: lady gaga - paparazzi, den har satt sig på hjärnan så. men i refrängen sjunger hon faktiskt fint, jättefint tom.
dagens planer: det är ju kväll redan, men jag måste stretcha så snart jag orkar och sen sova!
dagens misslyckande: engelska provet (som jag hade pluggat på så jag kunde allt, men sen så kom ju inget av det jag pluggat på med i provet).
dagens drog: I don't do drugs.
dagens köp: nå inget, har en sträng budget efter sommarens slösande.
dagens godis: två bitar fazerina actually. pappa gav mig.
dagens humör: sådär lagom. inte happy och inte neggo. har varit rätt nervös också. först för provet, sen för samlingen (där vi berättade om hollandlägret) och sen för fystestet på volleyn. som förövrigt gick skit, förutom "plankan special". har ingen spänst, inga axelmuskler och kan göra så många som 0 armhävningar på tå. hahahaha. skratta, varsågod, det gör jag.
dagens citat: alla i min "grupp" på träningen som höll med mig och påstod att de knappt skulle klara av en armhävning och sedan gjorde hela bunten typ 10. förutom jag då, som sagt.
dagens roligaste: ehum.. bossen antagligen. inget annat har varit så speciellt roligt idag.

måndag 21 september 2009

Alltså rammstein

Ja, deras nya låt och videon till är ju bara.. konstig. Men jag behöver ju inte lyssna på den då och se på videon tycker ni.

Och det hade jag inte tänkt göra heller. Men när dom spelar den på radio x3m. Åh, nej. Bara sluta. Den gruppen förstör min fina bild av tyskland och tyskar.

Sen förstår jag inte heller hur biljetterna till deras konsert i Helsingfors tog slut på ca fem minuter. Hur kan det vara möjligt?

Nåväl, nu ska jag övergå från tyskan och samhällan till extremt engelska pluggande resten av kvällen.

onsdag 16 september 2009

Jag pluggar

och fan vad jobbigt det är att vara så ovan med provläsning. håller på att bli tokig på att jag började läsa ordentligt så sent. åååh. måste fortsätta.

måndag 14 september 2009

Bilteori

är det enda jag inte pluggat på idag som jag hade tänkt plugga på idag. och jag ska faktiskt börja göra det nu så jag är rätt stolt. dock kunde jag inte plugga så mycket på tyska provet idag som jag tänkt då jag bara har hem textboken där det bara finns stycken och ord och ingen grammatik (tänkte inte plugga på ord förrän imorn, eftersom jag har ordläxa tills imorn), men jag kollade lite i mitt gamla häfte. det löser sig väl alltid.

blubbis. en sak jag inte gjorde idag, som jag hade tänkt göra, är att köra bil. eftersom jag vill köra i stan och pappa faktiskt inte tyckte att det var världens bästa idé att göra det klockan fyra-fem. så vi ska ta det i helgen istället, skööönt.

hmm, nu borde jag nog ta itu med teorin om jag ska hinna innan jag ska gå och lägga mig.
tschüss.

Oopsie

Såg nyss klart filmen Home. Jättebra tycker jag.

söndag 13 september 2009

Städa städa













Det försöker jag göra lixx. Igår när jag städade hittade jag gamla fejktatueringar och klistrade fast en i nacken. Ville se hur det såg ut att ha något där eftersom jag tänkte tatuera mig där när jag kommit fram till exakt vad jag vill ha. Dock gillar jag inte bilder så mycket som tatueringar, så det blir antagligen en text.

Psst, kolla mitt nyckelben i den där vinkeln. Helt galet.

Nåja, nu ska jag fortsätta städa och kolla lite top model tror jag bestämt. Har liksom kommit fram till sista avsnittet i tredje säsongen i oc och det är så hemskt så jag inte orkar se på det nu.

Majs är najs

Idag kallade min mamma mig för modell i min fina baddräkt och det satt fint. Det sitter mindre fint att jag pluggar samhälla nu och måste orka laga mat sen. Men jag ska äta åländsk majskolv till och det är mums, haha.


Allra värst är engelskan nu. Från att i nian ha haft 10 i det och haft det som favoritämne, kommer jag i den här perioden få en åtta om jag har tur och det är bland de ämnen jag gillar minst.

Tänk om man skulle få välja lärare och slippa sådana som inte lär ut bra enligt en själv. Tänk vad smarta och nöjda alla skulle bli.

Jag

behöver uppskattning om jag ska stanna kvar. That's it.

lördag 12 september 2009

Måste bara fråga

NÄR KOMMER ALBUM ÅTTA?
Jag håller på att bli tokig här va.

Det måste inte komma nästa månad eller så, och det kommer det knappast göra heller (antar att det kommer strax innan jul) men jag vill bara ha lite information så jag har ett datum att längta till. Tänk vad underbart med ett till album åh!

Det är alltid samma sak

Men vänjer man sig, lär man sig något?
- Nej.


Nåja. Igår kväll var jag med min Äd och det var myspys till hundra eller så. Imorse var iofs ännu mysigare. I like it. Ikväll blir det fettning. Men jag har fettat mig så mycket igår kväll och nyss så jag tar det nog lite lugnare då (eller så inte). Hm hm. Jag saknar Bossi.

Ja men nu ska jag skärpa mig och ta itu med städandet.

onsdag 9 september 2009

Är nere

Att allting ska vara så jävla svårt. Är sällskapssjuk ikväll men jag orkar inte nojsa med folk. Ska göra läxor även om jag inte behöver och sen kanske se lite på oc.

Måste försöka äta något vettigt också. Är så sjukt trött på att laga mat så jag äter alltid dåligt middag. Blä. Ni har nog tur ni som får lagad mat hemma.