lördag 18 juli 2009

Ich bin müde

Skitjobbigt. Men. Ja, jag vet inte.

Känns som jag inte har gjort någonting idag. Även om jag har kört bil och gymmat + äntligen köpt nytt tangentbord. Det är fint. Har inte hunnit va i solen alls. Känns kasst. Och jag vet inte om jag orkar gå ut ikväll. Är lam och bossen är på vift.

torsdag 16 juli 2009

Hemma igen

men det bär av till Holland om lite mer än en vecka och det börjar kännas lite.

måndag 13 juli 2009

Uppsala

here I come.

Haha, nejmen jag åker nu. Vi ses på torsdag.

söndag 12 juli 2009

Silverfisken

En finfin bloggare som jag tänker påminna om än en gång. Han är även en finfin fotograf.

Dagens horskop

"Kärleken till din älskade är starkare än vanligt idag. Det kan bero på att du har mognat i ditt förhållande och att du känner dig säker."

:)

På tal om annat har jag bara ätit kaka idag och klockan är tre. Känns nyttigt. Men herman är så god!

lördag 11 juli 2009

Jag försöker

Det går inte riktigt som jag vill just nu. Men efter uppsala måndag kväll till torsdag dag så kommer rockoff och sen är det holland som gäller. När jag kommer hem därifrån vet jag inte vad som händer riktigt. Antingen helsingfors, åka till släkten eller chill & fest hemma. Det får jag se då helt enkelt.

torsdag 9 juli 2009

Jag gillar

mitt jobb så mycket just nu (eller de flesta av människorna gör det great) så jag blir ledsen när jag tänker på att det är sista dagen jag jobbar imorgon. Åh.

Igår när vi klippte stamskott längs skillnadsgatan och en finlandsbåt nyss kommit in så kom några finnar förbi som sa något som lät som "stay the night blabla finska" men när vi inte svarade så började han säga "ONE NIGHT... ONE NIGHT STAND!" några gånger rätt högt. Snitsigaste raggningsrepliken.

Nåväl. Idag har regnet öst ner halva dagen men vi har chillat med radio osv. Efter lunch däremot for vi på snigelrace aka plocka mördarsniglar. Sen plågade vi dem till döds. Det var minst sagt äckligt.

Jajaja, nu orkar jag inte sitta här. Däremot ska jag bli bättre på att blogga nu när jag är ledig. Även om jag ska klippa mig, fara till uppsala & holland, festa osv. Vi får se, vi får se.

tisdag 7 juli 2009

Mraou

Idag har jag sovit sen middagen. Vaknade för en timme sen och har provsmakat cheescaken och sett på paris hiltons my new bff. Haha. Jag som skulle ha bilteori med pappa idag, men han har inte ens kommit hem.

Nåja. Nu ska jag sova igen. Hoppas jobbet blir lättare imorgon och framför allt att det blir bättre väder.

söndag 5 juli 2009

PS

På topp fem listan över världens bästa känslor:
jag är precis den personen jag vill vara, allting bara stämmer

På topp fem listan över nattens most stupid citat:
JAMEN FRANS, VI SKA FAN KNARKA I HOLLAND!

Horoskop


(Klicka på bilden om ni vill ha den större)

Mitt horoskop stämmer typ alltid. Åtminstone till 80 %. Som idag. Ta bara hälsa "du ligger vaken på tok för länge om nätterna". Jag var uppe till klockan sex inatt..
Och ekonomi. Jag åkte till sparis för att köpa piroger, kom hem med hårspännen, hårsnoddar, schampo och piroger. Hrm.

Blubb blubb. Ja, igår då, vad ska man säga? Roligare har jag inte haft på månader. Satt jävligt fint med en sådan kväll helt enkelt. Massa folk och fest är great. Det var även great att spendera hela morgonen fram till halv sex med en hemskt trevlig man som hette Jack ibland och min fina Sämsie. Åh ja, det var lovely. Captain Jack Sparrow.

Idag däremot har jag sovit för lite och pussat på äd ett tag. Sedan drog jag till Sämsies kiosk och stod där och hängde och provade alla glassorter i två-tre timmar. Ja och sen åkte jag till sparis som sagt. Nu sitter jag här och funderar på igår och på om jag ska sätta in bilder från min kamera in på datorn snart. Var typ tre veckor sen sist känns det som. Jag får se.

fredag 3 juli 2009