måndag 30 mars 2009

söndag 29 mars 2009

Nattcupen

Var väl rätt skoj. De två första matcherna var riktigt kul. Men eftersom Sämsi inte kunde spela mer efter första och Sello stukade foten så vi bara var fem (för att vi hade gett bort Alice till b-laget), så gick resten av matcherna inte så bra och vi var trötta eftersom de två sista matcherna var tio i ett och typ kvart i två.

Jag menar, jag var skittrött redan igår morse och tänkte sova lite på dagen, men hann aldrig. Så sista setet i sista matchen var jag grinig och orkade inte röra på mig mer. Sen for jag hem direkt och sov tio timmar. Så nu är jag äntligen pigg. Okej, nästan ivf.

Men vi jobbade bra de två första matcherna iaf och någon i damlaget hade ju blivit imponerad av oss för att vi var så bra fast vi spelat så kort tid. Så det var ju trevligt att höra. Jag har dock inga bilder från nattcupen, för jag orkade inte ta med kamera, mina team mates har nog, ska se om jag kan sno någon från dom sen.


Något mindre trevligt är att det är sommartid idag, alltså har jag missat en timme. Och tid är viktigt för mig nu, har prov imorn och på tisdag. Åh. Ska börja plugga nu genast. Även fast jag inte riktigt orkar egentligen.

Tjopuss.

fredag 27 mars 2009

Tonight

är det middag med Sämsisen som gäller (snyggaste oldpicen). För hon är så braaa!!!!! Och vi ska äta min veggo tacopaj och sen dopp i grytan (vad är det egentligen), nej men alltså chocko och fruktisar. Ååh vad jag skriver knaZi. Jaja, jag skriver åtminstone inte som en naZi.

Imorgon kväll är det Nattcup. Hoppas det blir najsigt värre för jag är sugen på det va. Och vi har ett fint lag och vi ska sämpa sämpa.

Puss på det och i örat.

onsdag 25 mars 2009

I love you in the morning


Vill ha en kopp varm choklad med grädde, en stor himmelsäng och Äd just nu.

Åh vad fint det skulle vara. Istället för engelska bokrecension imorn, finska ords pluggande, engelska ords pluggande och lite religion och it pluggande också.

fredag 13 mars 2009

Det går segt ja.

Men när min dator är tillbaka, är jag tillbaka.
Titta på de här läskiga bilderna så länge.¨

Tschüss

måndag 2 mars 2009

Team Hoyt - Father of the century

Jag är så lipis nuförtiden men aaaaaw.