tisdag 30 december 2008

Lite text också kanske

Morr hurdan jag har blivit under det så kallade lovet. Det är så kort så jag inte riktigt kan slappna av mera. På fredag klockan åtta är det skola och senare, klockan sex är det inventering på hallen för JIK juniorer och sådära. Snäll som jag är skrev jag nyss till Kenneth och sa att jag skulle med. Men det låter ju inte särskilt kul. Nåja, sen är det helg igen, så jag överlever högst antagligen.

Det är faktiskt jobbigt att vakna tolv varje dag och sen vara trött hela dagen för att tycka att dagen är för kort när klockan är tolv på natten och sen vara uppe en timme till eller två, lite bara för att man kan. Men visst är det konstigt att jag är tröttare nu än när jag gick i skolan? Hm.

Jag har trots allt släpat mig till stan idag, försökte handla slut på Wickströms presentkortet som jag fick för långt över ett år sen... Men det gick inte den här gången heller. Fick iaf två par nya örhängen. På tal om sånt är det synd att de inte har ringar till min läpp där, för det är jag i stort behov av. Håller på att dö lite här, den senaste jag köpte tappade jag ju en kula till och jag orkar inte köpa en ny för det finns bara fula ställen på Åland. Och när jag är i Sverige tänker jag aldrig på det. Bittert, bittert.

På tal om annat är mina päron, mormor (som ska vara här några dagar) och min ena bror till Sverige idag, men jag tror de kommer hem typ sju eller något. Det är fint att bara vara jag och Robert, ser honom så sällan nuförtiden. Han lagade spagetti till mig också, det var fint. Sen ville han ge mig kött också, det var mindre fint. Mamma och mormor tyckte det var jättekul igår när de frågade om vi skulle klara oss över dagen med mat och så sa Robert: Du kan få hur mycket kött du vill! Som de skrattade, hoh. Det var ju inte ens.. roligt?

Fytusan vad jag pratar strunt. Tur att ingen orkar läsa då.

Eller är det jag som är så hal?



Längesen jag hade en bild på mig. Den här är ny, men inte den bästa. Nej, långt i från den bästa.

Egoist javisst

Jag är så jävla snygg.
Och jag har tagit mig hit alldeles själv.
Okej, lite lögn: Äd har nog hjälpt till med självförtroendet.
Men annars. Jag är för jävla bra.
Älskar att gå förbi en spegel och stanna upp framför den och tänka oh!

Hahaha. Det är för jävla fint.
En dålig grej med idag bara: klockan är tjugo i två och jag har inte ens ätit frukost än.

söndag 28 december 2008

Chips & sånt

Mmmhm. Det är min mat idag. Fast inte bara chips, har ätit lunch också faktiskt. Däremot har jag suttit framför datorn i kanske fyra timmar i sträck. Känns inge vidare faktiskt. Jag är ingen riktigt datornörd. :(

Nåväl, jag var ut på en promenad nyss och sen kollade jag klart The planet. Hyvens film. Men alla ni retards som tror att jorden kommer vara ett kul ställe att leva på om sisådär femtio år eller som till och med tror att era barn kommer ha det lika "bra" som vi har det nu, kan ni ta era liv? Snälla. Nejmen faktiskt, inse. Det jobbigaste att ta in är ju att det knappast kommer bli mycket bättre. Att människorna kommer dö ut om inte allt för länge och före det kommer det vara ett helvete att leva. Kannibalism och sånt kul.

Enda sättet att ändra på det är ju om alla skulle vilja ändra sina livsstilar. Men ingen orkar ju, alla tror att det där är något som ligger långt bort. Åh, orkar inte ens räkna upp hur mycket dumheter som de flesta tror på. Som att "vi inte förstör jorden, för titta, inte har mycket förändrats". Nej, det är väl helt okej än, men om några tiotal år, då, då kommer det vara stormar, översvämningar osv. Synd bara att inget görs. Politikerna är för fega och de som har pengar och makt att ändra på saker och ting, trivs så bra så att de inte vill sänka sin levnadsstandard.

Men skratta åt mig ni. Skratta bäst som skrattar sist.

torsdag 25 december 2008

En annan sak

alla väl förstod är att jag kommer skriva massor med inlägg om Kent idag då jag har fixat och trixat med bl.a. boxen. Satt in alla låtar, tagit bort låtar, sorterat låtar både i min mapp och i spelaren osv osv. Känns som det är allt jag gjort idag. Vilket det som tur är inte är.

Men nu till vad jag skulle säga. Saker man ser är en låt som jag har haft som favorit för inte längesen alls, i somras kanske. Och demo verisionen av den, oj! Sitter så jävla fint. Jockes röööööööööst. Och det är inte bara i den Jockes röst är så underbart jävla bra. Utan i många andra. Men det som är så fint med demos är att hans röst hörs mest bäst.

Men den stora grejen är ju Din skugga. Den har varit en favorit hela tiden och det senaste året har jag lyssnat på den massvis. Och demo verisionen. Åååh. Dör rätt mycket nu faktiskt.

Vi alla vet väl

att jag de senaste månaderna har haft en förkärlek för kents äldre låtar (även de som gjordes innan de blev kent). Lite roligt att jag så vitt jag vet har haft Alpha en längre tid, men aldrig lyssnat på den ordentligt före nu. Men det är sånt som gör en glad. Att upptäcka att man missat en finfin låt.

Så ditt nya mod
Fick dig att våga byta spår
Du torkar inombords
Vad har du sagt, vad har du gjort
I förhören?
Vad har du sålt för att få lindansa så långt

Friends & Kent

Bara för att den har fastnat i mitt huvud.

Dagen efter

Åkte skridskor med Sämsie idag, jao. Var ett tag sen sist. Och mina som kostade en femma var inte särskilt bra, som tur var har Sämsie ett par som passar mig perfekt. Som jag till och med får köpa I think. Snitsigt värre.

Jag spenderar min juldagskväll med sånt jag gör lite allt för ofta. Sitter framför datorn och kentforumet, lyssnar på kent och just nu har jag friends reklamen i huvet, så den måste jag lyssna på också. Synd att det inte är så mycket nytt i boxen. Men det är väl mer snitsigt av mig att jag skaffat det mesta för längesen. På mina sätt och vis. Håll ditt huvud högt är ju, som jag sagt, underbart att ha på skiva. Och de nygamla engelska låtarna. Som jag också har sagt förut. Hmm, men alltid kul att höra halvnytt också.

Eh. Låter mest som svammel det här. Det kanske det är.
Verkar som det går lite utför för min del just nu: Har inte träffat älsklingen på två dagar, ljudet dog nyss på min dator (behöver bara starta om för att få tillbaka det dock), the sims2 käppade till sig som vanligt, trots att jag har det lagligt nu osv.

Mraou. Trots allt det är det väl ändå fint. Bara jag skulle få tillbaka det där ljudet nu. Får abstinens!

Kitchi.

onsdag 24 december 2008

tisdag 23 december 2008

Första versen, love it

Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för Hjältar och Hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften

Boken On the road heter på drift på svenska, så som låten heter alltså. Det är ju lite lurigt av Jocke.
Som vanligt då.

Kents julklapp















En ny fin låt och min jul är gjord. Åh, tack. Kent har gett alla oss kentberoende så sjukt mycket i år. Och jag gör allt annat än klagar. Det är underbaaaaart.
Och tack till min pussunge som berättade om det så jag fick höra den så snabbt jag kunde. Hihi, tur att han vet om hur galen jag är i Kent.

Nu ska jag njuta, slå in den sista julklappen och laga vegetarisk julmat med mamsen.

Har jag sagt hur lycklig jag är? Nuförtiden tänker jag den tanken nästan varje dag. Mer än såhär behöver jag inte. Även om allt är väldigt perfekt just nu.

måndag 22 december 2008

Snelt

Gör en god gärning till jul och klicka på den här länken. Gör både mig och tusentals djur glada.
Ja, glöm inte att skriva under också.

lördag 20 december 2008

I en film ser jag regnet falla upp mot dig

och jag ler för att du blir min räddning.

Vi mot världen har varit en storfavorit i flera månader nu. De andra kent låtarna som jag lyssnar på mest just nu är Celsius, Bianca och Inhale/exhale. Kul att veta va?
Tss. Jag känner mig ensam idag. Men det gör jag mest hela tiden när jag inte är med någon. Är jätteglad över att jag får träffa Äd oftare nu och att han vill träffa mig ofta.

Jag vet att det blir mycket samma sak här nu. Men förhoppningsvis kommer det upp lite annat också under lovet.

JAG TÄNKER FÖR MYCKET NU IGEN

fredag 19 december 2008

Mys

Min pojkvän är den bästa, finaste och snällaste på jorden. Och lite till. Dagens bästa var att gå hem till hans lägenhet efter att inte ha sovit tillräckligt på en vecka och ha skrivit ett dumt prov osv, och lägga sig ner i sängen med honom tätt intill. Mjaaou. Jag är så kär. Skulle inte ge upp det här för något annat, kan jag säga dig.
Jag menar, det är så mysigt att mysa med någon som verkligen vill mysa med mig. Hihi. Mys.

Julfesten igår var najs, julfesten idag var också den najs. Faktiskt. Nu snart är det dags för Mariepark, känner inte peppen, men man får ivf träffa folk! Och jag känner på mig att det är fest snart. Japp.

tisdag 16 december 2008

Sötpuss

Dålig uppdatering - provperiod.
Jag sov med min älskling inatt, i hans lägenhet. Det var mys. Hemskt mycket gosigt att få vakna bredvid honom, vill jag alltid göra! Så därför tror jag att jag smyger dit ikväll igen. Åh vad det är fint med hans lägenhet.

Mihih. Men före det ska jag plugga järnet, alltså verkligen. Har slarvat jättemycket. Pluggade inget i helgen och inget igår. Så nu kan jag inte göra annat än det fram tills fredag. Fail att det är shs julfest på torsdag. Men ibland måste man.

lördag 13 december 2008

Markus Fagervall - If You Don't Mean It

Jomen att på tal om idol så säger jag då bara Markus! Han är het och den här låten fastnade i huvet ikväll. Åh vad han är.

onsdag 10 december 2008

Grrrreat!

Jag har hickat mig igenom dagen, jag blir tokig! Började på mellanmålsrasten, hickade så det ekade i matsalen när jag kom in. Det märkliga var att det lät så himla högt varje gång. Sen fick jag en släng i bara en minut hos Bossen, före eller efter maten, minns inte riktigt. Men nu sitter jag här igen och hickar, det är så himla obekvämt! :(

Men vi tränade barn idag, det var really something. Men dom var snälla. Även om man stod och såg längtande mot planen där vårt egentliga lag tränade. När dom smashade och allting. Medan vi stod och sa: Såhär gör man ett bra fingerslag extremt tydligt och långsamt och visade flera gånger. Sen spelade vi med dem och man fick ha två studsar innan man tog bollen och sen fick det vara två studsar innan nästa inom laget tog den. Sjukt förvirrande må jag säga.

Tur som fan att det är träning imorn, det bara pirrar i fingrarna. Mindre tur att jag tuktade min tumme idag igen, när jag bl.a. stod och passade till barnen. Och det gjorde ont trots att Kaj tejpade in hela min hand typ. Åh. Kommer dö imorn om jag inte kan göra fingerslag, jag är en jävla passare och måste öööööva! Hick.

tisdag 9 december 2008

Jo för att


Jag bara spanar in sånt jag vill ha när jag ska fixa julklappar.
Som det här Adriana Lima har på sig. Det är inte alls typ Swarowskikristaller och allt hur det stavas och heter. Hmm.

Men jag är busy hela tiden, därför jag är inaktiv här. Nu måste jag tvätta ansiktet, och läsa igenom engelska orden. Men jag tänker fuska med både och. Jättefint.
Istället ska jag kolla om jag ska inhandla något från näääätet.

söndag 7 december 2008

Puss på rumpan

Jag gillar laget, det är fint och vi börjar få grej på det här snart va. Kul att spela volley igår såklart, men trött som en gris är jag idag och en del igår med. Vaknade upp med världens huvudvärk och jag som inte ens är en av de coola och super på helgerna. Fan också.

fredag 5 december 2008

Alice

kom vidare herregud vad fint!
Första gången jag såg henne visste och ville jag att hon skulle komma långt. Samma sak med Amanda last year. Jag är så smart!

Jamen titta här!

onsdag 3 december 2008

Små ord

Skulle det gå skulle jag gifta mig med alla i Kent.
Skulle jag få skulle jag gifta mig med Andreas med för den delen.
Perfekta paret ( eller sexet, nejmen vad heter det när det är sex stycken?)

Hihi.

måndag 1 december 2008

Pluggelibugg

Har pluggat två timmar idag och två igår. Plus att jag ska läsa igenom orden en gång till senare ikväll. Det är inte lätt när man måste keep up the good work.
Jag är ute och sycklar!!!