söndag 31 augusti 2008

Fyrverkerierna igår

Från första parkett. Kändes som de nästan skulle regna ner över oss.
Det var otroligt fint när det sakta for ner mot vattnet.









Nej inte nu

Jag har inte vågat lita på att det ska vara för alltid sen slutet av sommaren. Men det är galet hur kär jag är och allting byggs upp igen, men nu är jag så mycket mer rädd. För nu vet jag vad som kan hända. Förut (ja, jag är naiv) så trodde jag att det inte någonsin skulle kunna bli så.
Jag vill ju fortsätta leva i min drömvärld med dig. Du är det bästa som hänt mig, du har gjort mig till en mycket bättre person och jag vill aldrig vara utan dig. Du får mig att känna mig trygg, du ger mig så himla mycket utan att jag ens behöver fråga om det. Jag är långt ifrån redo att släppa taget om dig, kommer kanske aldrig vara. Och jag hoppas att jag aldrig behöver göra det. För du är den finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel. Vill få vakna upp bredvid dig varje morgon. Och vara så lycklig som bara du gör mig.

Tack för mig.

lördag 30 augusti 2008

Bloc parti parti

Jag har rensat lite i min musik idag men också laddat ner ett par kilo nytt. Har mest lyssnat på Bloc party idag, för jag laddade ner lite sånt här om dagen (har ju alltid gillat pioneers) och det är riktigt fint. Däremot har jag suttit flera timmar framför datorn och mina ögon och min kropp vill inte mera. Tur att jag ska ut ikväll då (kan ju låtsas glömma att jag borde plugga lite tyska egentligen).
Jättemycket kär känner jag mig idag också. För det var så mysigt att vara med Äd igår och inatt. Känner att jag skriver lite extra dåligt idag, så det här får nog räcka just nu. Tjo

onsdag 27 augusti 2008

Suckelipuck

Gillar det här med att medis hemsida fungerar utmärkt när man ska anmäla sig! Kommer säkert stå om det i tidningarna imorn. Jaaaao. Men jag kommer ju inte från datorn och kan göra uppgift fyra som jag har i tyska läxa innan jag har lyckats anmäla mig. :(
ÖTÅAEÄNFS/(VTGAEplhwåäcmuvntyBYBBTbts. Jag blir galen. Vi hörs sen va.

lördag 23 augusti 2008

Promenad



















Coldplay - Viva La Vida

Så mycket pussar på Coldplays musikvideor!

Jag undrar

varför allting känns så här. Längtar tills det kan var vanligt igen. Fast inte helt som förut, för det var ju inte överdrivet bra. Och så önskar jag att jag fick vara mig själv igen, utan att mitt humör rubbas totalt av piller. Men vad kan jag göra?

måndag 18 augusti 2008

Stabilt

Känns ju lagom bra att jag inte hade ätit sen lunchen och kom hem vid fyra och åt chips & dipp från igår. Haha gott och onyttigt. Måste sluta med det innan jag knappt börjat.
Lyssnar på radiohead och funderar lite på det faktum att jag inte har lyssnat på musik sen i onsdags morse (= då skolan började). Skolan är dum helt enkelt. Men ohmy hur skönt det var med gympa i morse, för jag älskar att motionera, ja jag vet att jag låter som en tant, men det är ju så jävla skönt. Och som jag trodde började det regna vilket var riktigt skönt. Men sen när man såg ut som en våt hund när man tog en snabb titt i spegeln innan nästan lektion började kändes det inte riktigt lika bra. Ännu sämre var att jag kom för sent till lektionen också. Två gånger till och med. För på den lilla rasten mellan de två finska timmarna skulle ju såklart jag och anna stå och nojsa med Thomas och äta äppel istället för att tänka snabbt. Hah.
Jo men att näej. Jag borde kanske ta och kolla på läxorna. Har hem alla böcker idag ivf. Till och med det som är tills på onsdag har jag släpat hem. Men så gör ju jag, tar hem det den dag jag får läxan istället för dagen före den ska vara gjord. Yes.

söndag 17 augusti 2008

Du är ett chips

Ångest som bara den över att jag bara tränat ytterst lite idag och inget igår. Men eftersom jag gråtit mig igenom dagen så var det inte så lätt. Och nu är jag helt utmattad. Borde dock träna armarna lite, eller jag måste!
Vill inte tillbaka till skolan imorn. Blö för att börja åtta varje dag. Och blö för att jag har massa tyska läxa men inga tyska böcker hemma. Men jag har ett chips hemma, eller två. Och så måste jag dricka te och så ska jag träffa Luca en stund tror jag. Så vi satsar på en trevligt kväll trots allt. Och att jag vaknar på rätt sida imorn. Drömde t. ex. att jag langade knark imorse och det var jekligt äckligt ska jag säga er. Svalde ner en massa piller som jag skulle föra någonstans och sen kom jag på att om dom löstes upp i magen så skulle jag ju dö av överdos. Och så började jag må konstigt och sen när jag vaknade mådde jag fortfarande konstigt så det var lite läskigt så att säga.
Kul att veta va? Plus att jag har haft huvudvärk tills nu och drack en halvliter vatten direkt när jag vaknade. Eftersom jag och Säms satt och chillade igår kväll. Pratade många liter! Och sen var vi helt plöstligt lite dragna. Nåväl, sånt händer, nu ska jag sluta.

lördag 16 augusti 2008

onsdag 13 augusti 2008

School

Från och med imorn är jag fast i skola fram tills jul. Wo-ho.
Därför äter jag popcorn och lite för många kakor ikväll (för att inte ha tränat alls idag) och hade lite tomboshäng tidigare. Det var fint. Men somsagt mindre fint att jag inte har tränat. Känns som det kan bli lite tajt då och då med träningen nu. Me not like. Äh, nu ska jag vara positiv, måste vara klada hesten imorn. Tjao.

måndag 11 augusti 2008

Fail

Eftersom jag inte har något bättre för mig så ska jag berätta om min joggingtur idag. Kände att det var på tiden, jag joggar inte lika ofta nu mer, tränar lite annat istället eftersom jag på sätt och vis är lat. Hursomhelst så drog jag ut idag. Jag sprang lite för fort i början, man måste ju värma upp lite innan man kan öka egentligen, så jag fick världens håll efter typ fem minuter(+ ajaj mensvärk) och detta ledde till att jag måste gå en hel del bit, vilket kändes som ett nederlag. Efter kanske fem minuter till verkade det värsta vara över så jag började springa igen, upp för mördarbacken så jag kände mig lite bra igen. Nåväl, efter kanske sju minuter den här gången så fick jag sjuhelvetes ont under höger lunga? så jag nästan trodde jag skulle börja gråta, så ont gjorde det. Kändes inte så bra. Inte blev det bättre av att gå heller, inte ens när jag stannade kändes det bättre, riktigt kasst. Så jag fick gå igen, inte ens snabbt kunde jag gå. Fick gå hela vägen hem sen också, för det gick bara inte att jogga utan att jag dog en hel del. Så det var dåligt, argh! Inte kan jag ens få jogga när jag väl orkar mig ut.
Förresten så måste ingen läsa det här så tyck inte att det är värdelöst nojs. Är skönt att skriva av sig ibland, vad det än handlar om.
Jag antar att jag borde sova nu. Men det känns värdelöst. Sista kvällen av frihet, sista kvällen jag skulle kunna vara ute hur länge som helst, sista sommarnatten (hur mycket sommar det är nu går ju att diskuteras) och jag sitter hemma. Hade chansen att partaja, men jag kände inte för att lägga ut pengar på det, förresten är det bara skit för kroppen.
Nåväl, skola på onsdag. Börjar först tolv så det är chillpill, behöver inte gå och lägga mig tio imorn direkt. Och jag har fått veta att min klass kan vara rätt okej, så det funkar det med. Hej pluggis Pou, hejdå slacker Pou.

lördag 9 augusti 2008

Extravers

Så du tog min hand i vimlet
Du sa: Älskling allt är skit
& mitt cyniska hjärta flimrar
När mitt livs kärlek drar sin kniv
Du sa: Vi följs väl åt till himmelen
Men gör det bästa av vår tid
& jag hör klockorna som ringer
För världens äldsta raggnings replik
Älskling
Vi ska alla en gång dö
Du sa:
Vi ska alla en gång dö

fredag 8 augusti 2008

Problem

Idag är Kent lite extra bra, sådana dagar är lite extra bra. Däremot känns det inge vidare att skolan börjar om en två tre fyra fem dagar. Har fått min brurs gamla böcker och engelskan är jag pepp på. Men resten? Näj tack.
Men till mitt stora problem: Jag har chansen att "äntligen" byta rum nu. Till min brurs. Men igår kväll kom jag på att för tillfället trivs jag väldigt bra här i mitt nuvarande rum. Hans rum är lite större, har balkong och var jättefint när vi flyttade in. Men för tillfället ser det förjävligt ut. Frågan är om det blir sådär fint och bra igen när man har städat. Hm. Ett till litet problem med det hela är att garderobsutrymmet hos min brur är typ väldigt för litet. Men jag har ju funderat ut en rätt bra lösning på det.
Men åh jag vill veta, vill bestämma mig nu!!! (För ska vi byta rum nu, så ska detta ske imorn)
Tack för att ni tog er tid att läsa mitt tjat. Hihi.

tisdag 5 augusti 2008



















Direkt från smultronstället.

Vad fejk man kan vara!

Tur att inte jag är det då! Haha. Jag tror jag har växt lite, nej kanske inte. Men något är det. Jag är inte riktigt som jag var för bara ett litet tag sen. Fast vem vet, det kanske går över snart. Hoppas inte.
På tal om annat har jag och min Äd 10 månaders dag idag. Det är mysigt.

Ett hundra överklass poeter
Kan inte ge mig någonting
Jag har sprungit i ett liv nu
Jag sprang för att stå still
I jakt på ett mirakel
när det fanns precis intill
Nu är jag vaken jag är fri